Kategorie

Producenci

Olejek lawendowy, ETJA

Olejek lawendowy, ETJA

Olejek lawendowy, ETJA

Olejek lawendowy /Lavandula Angustifolia Oil/

Stan: W tej chwili brak w magazynie. Zapytaj kiedy będzie dostępny.

7,50 zł

Dodaj do koszyka

22 innych produktów w tej samej kategorii:

Więcej informacji

W 100 % naturalny olejek lawendowy, pozyskiwany jest kwiatów lawendy lekarskiej, przyspiesza gojenie ran, oparzeń, odmrożeń, pomaga w zaburzeniach snu, działa uspokajająco, działa bakteriobójczo, przeciwzakaźnie.

ZASTOSOWANIE OLEJKU  LAWENDOWEGO
przyspiesza gojenie ran, oparzeń, odmrożeń,
działa bakteriobójczo, przeciwzakaźnie,
ma działanie przeciwbólowe,
pomaga w zaburzeniach snu,
działa uspokajająco,
łagodzi bóle głowy,
odstrasza owady (szczególnie mole),
wygładza skórę,
pomaga w walce z łupieżem,
działa przeciwreumatycznie.


SPOSÓB UŻYCIA
środek bakteriobójczy,
Inhalacja,
moczenie stóp,
odstraszanie owadów (rozcieńczony z olejem nośnikowym stosować na skórę),
naturalne aromatyzowanie powietrza,
masaż w własnym zakresie,
aromatyczna kąpiel,
bezpośrednio na skórę,
na włosy,
okład,
dodatek do produkcji kosmetyków i perfum.

POJEMNOŚĆ:
10 ml

ZAPACH
Słodki, lekki, kwiatowy zapach


KOLOR
Lekko żółtawy lub bezbarwny


DOBRZE KOMPONUJE SIĘ Z OLEJKIEM
Cytrynowym , cedrowym, cyprysowym, eukaliptusowym, grejpfrutowym, z drzew herbacianego, kminkowym, rozmarynowym, kminkowym, miętowym.


PRZECIWWSKAZANIA
Właściwie olejek nie ma żadnych przeciwwskazań, nawet nie rozcieńczony nie powoduje większych  podrażnień.


PRZECHOWYWANIE 
Przechowywać w szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.


KRAJ POCHODZENIA
Francja, Bułgaria.

Produkty powiązane

  • Komentarze
  • Napisz swoją opinię

    Olejek lawendowy, ETJA

    Olejek lawendowy, ETJA

    Olejek lawendowy /Lavandula Angustifolia Oil/

    Napisz swoją opinię